De Rustbezorgers zijn Margo en Tieme, fysiotherapeute en masseur in opleiding. Wij wonen sinds 2016 in Leidsche Rijn, Utrecht. We masseren elkaar regelmatig en genieten van de rust die een massage ons geeft. Daarnaast vinden we het fijn de ander dit gevoel van ontspanning te bezorgen. Daarom bieden we onze massagekunsten nu ook aan u aan! Hieronder is meer te lezen over onze achtergrond en ervaring met massage.

DSC_2013

Margo

Margo

Sinds 2010 ben ik met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut. In mijn werk zie ik dat er veel vraag is naar een goede massage in deze tijd, waarin werk regelmatig gepaard gaat met stress. Stress die zich uit in de vorm van fysieke klachten en het onvermogen het lichaam nog goed te kunnen ontspannen. Ik denk dat wij, als Rustbezorgers, kunnen bijdragen aan het weg nemen van deze klachten, zodat u weer kan genieten van een gezond en energiek lichaam. Daarnaast beleven wij er plezier aan om u een moment van verwenning en rust te bezorgen!

DSC_2022

Tieme

Tieme

Vanwege het fysieke werk dat ik doe en het intensief beoefenen van mijn sport heb ik vaak last van stijve spieren. Ik merk dat ik veel baat heb bij een regelmatige massage om de boel weer flink los te maken. Ook geeft een massage een heerlijk relaxt moment waarop ik even helemaal kan ontspannen. Ik vind het erg leuk om ook andere mensen dit fijne gevoel te geven. Onze massagebank vind ik dan ook de beste aankoop van het jaar! Ik volg een opleiding bij massageopleidingsinstituut Esoterra in Utrecht en leer zo de beste technieken om u te laten genieten van een heerlijk ontspannende massage.

 

 

 

Rustbezorgers – massage@rustbezorgers.nl – KvK-nummer 63330504