Werk, kinderen, boodschappen, sport… Een druk leven brengt een hoop inspanning en stress met zich mee. Door deze diverse inspanningen gedurende de week kunnen spieren vast gaan zitten. We luisteren vaak niet goed naar ons lichaam en gaan gewoon door. Tijd om een moment voor onszelf te nemen hebben we vaak niet. Zou het niet heerlijk zijn dit moment toch eens te kunnen pakken? En het ons dan ook nog eens niet te veel tijd kost? De rustbezorgers maken het mogelijk, bij u of bij ons thuis.

Een ontspanningsmassage of klachtgerichte massage? De rustbezorgers draaien er hun hand niet voor om. Wij zorgen voor alle benodigdheden, u hoeft alleen maar rustig te genieten.

Bij uw eerste afspraak doen we een korte intake voorafgaand aan de massage. Zo brengen we uw wensen en/of fysieke klachten in kaart en stemmen onze massage hier op af. U hoeft voor deze intake niets extra te betalen.

Bent u een vaste klant, dan krijgt u bij iedere 5e behandeling een leuke korting! Meer hierover kan u vinden bij de tarieven.

Vul voor het maken van een afspraak het contactformulier in. Zodra u het formulier verzonden hebt, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. De Rustbezorgers verzorgen massages in de stad Utrecht.